Campagne stress op het werk
EEN GEZONDE GEEST IN EEN GEZOND LICHAAM

PSYCHOSOCIALE BELASTING EN STRESS OP HET WERK

PREVENTIECAMPAGNE TEGEN STRESS OP HET WERK

Het absenteïsme wegens ziekte als gevolg van stressproblemen ligt hoger dan het absenteïsme als gevolg van ongevallen. Bovendien zouden 50 à 60 % van alle verloren werkdagen te wijten zijn aan stress (Europees Agentschap voor de veiligheid en de gezondheid op het werk, 1999).

De sensibilisering voor en de preventie over een goed stressbeheer zijn dan ook essentieel geworden voor de prestaties van uw bedrijf en voor het welzijn van iedere man of vrouw die er deel van uitmaakt.

Daarom heeft Fullmark een sensibiliseringscampagne ontwikkeld over de preventie van stress op het werk die “klaar is voor gebruik”. Deze campagne zit boordevol praktische en concrete “trucjes” die uw medewerkers moeten helpen om, elke dag opnieuw, beter om te gaan met stress: een goed beheer van tijd en van prioriteiten, het belang van humor en een goed humeur, de focus leggen op oplossingen in plaats van op problemen, het belang van sport en ontspanning…

Onze campagne geeft een efficiënt overzicht van de mogelijke oplossingen om op een serene manier om te gaan met stress.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Onze klanten getuigen

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs! Ontdek een lange lijst testimonials van klanten die enthousiast over hun Fullmark-campagne vertellen.