EEN CAMPAGNE OP MAAT

U bent op zoek naar een campagne “op maat”? Een campagne die volledig beantwoordt aan uw behoeften en aan uw werkomgeving?

QSE sensibiliseringscampagnes creëren en organiseren, dat is al 30 lang onze specialiteit. Onze ervaring hebben wij verworven bij meer dan 2500 klanten en daar kan u van meegenieten. Onze specialisten en knowhow staan tot uw beschikking om een campagne “op maat” te realiseren, een campagne die 100% voldoet aan uw verwachtingen.

Inhoud en vorm: Zowel de inhoud (inhoud van de campagne, thema’s, teksten, illustraties, slogans, documentatie voor de hiërarchische lijn, wedstrijden, advies, opleidingen…) als de vorm (opmaak van documentatie (op papier of webgebaseerd) volgens uw instructies en huisstijl) worden door ons uitgewerkt.

Curve frequentiegraad
Meertalige campagne

Meertalige campagnes voor een internationale aanpak

Elk jaar opnieuw voeren wij sensibiliseringscampagnes die naar talrijke talen worden omgezet en vertaald: Chinees, Japans, Arabisch, om er maar enkele te noemen.

Logistiek: We zorgen bovendien voor de productie en verspreiding van uw campagne in al uw vestigingen, wereldwijd.

Knowhow et waardevol advies: wij geven advies en begeleiding bij de realisatie van uw project. U bespaart hiermee kostbare tijd.

Een complete en “kant-en-klare” dienstverlening: Wij zorgen voor alles en houden hierbij rekening met uw eisen op gebied van timing en prijs. We leveren een afgewerkt product af dat aan uw verwachtingen en behoeften voldoet.

Een gedematerialiseerde versie: u kan er ook voor kiezen om enkel het ontwerp van uw campagne aan ons toe te vertrouwen. Uw eigen sites wereldwijd zorgen dan zelf voor de productie ter plaatse. In dit geval maken we een speciale website aan waarop alle bronbestanden in alle talen tot uw beschikking staan.

Realisaties

In dit filmpje tonen we u graag enkele campagnes die door onze teams werden ontworpen, gerealiseerd en verspreid over de hele wereld.

Lees zeker ook de getuigenissen van onze klanten.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Onze klanten getuigen

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs! Ontdek een lange lijst testimonials van klanten die enthousiast over hun Fullmark-campagne vertellen.