VEILIGHEIDSAGENDA

Veiligheidsagenda

NIEUW: FULLMARK BRENGT DE VEILIGHEIDSAGENDA VAN DE VOLGENDE GENERATIE OP DE MARKT, MET ELKE MAAND EEN LINK/QR-CODE NAAR 12 EDUCATIEVE VEILIGHEIDSFILMPJES!

Handig voor iedereen en voor elke dag! Terwijl u uw planning opmaakt, verschijnt er elke week, heel subtiel, een boodschap over preventive.

Preventieagenda veiligheid

CONTINUE PREVENTIE

Elke maand opnieuw ontwikkelen we een groot thema over veiligheid. En elke week een visual, een tip, een vraag, een boodschap om dit thema te doen beleven en waar te maken. Bladzijde na bladzijde verrijkt dit exclusieve tool de medewerkers met berichten over preventie die gericht zijn op het gedrag.

Op die manier beschikt u bovendien over talrijke ideeën voor uw veiligheidskwartiertjes en -vergaderingen. Superhandig, zowel op het werk als thuis.

Een concrete en tastbare investering.

De agenda: een fijn eindejaarsgeschenk voor al uw medewerkers!

Videoagenda veiligheid

INTERACTIEVE CONTENT

Nieuw en exclusief: 12 videofilmpjes! Een papieren agenda die 100% mee is met zijn tijd!

Door de QR-code via uw smartphone in te scannen of simpelweg door het adres in te geven via de computer krijgt u elke maand toegang tot een educatief videofilmpje over het thema van de maand!

Een nooit geziene en exclusieve veiligheidsagenda!

NEEM CONTACT OP MET ONS

Onze klanten getuigen

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs! Ontdek een lange lijst testimonials van klanten die enthousiast over hun Fullmark-campagne vertellen.