INTRODUCTIE

Wij zijn  begaan met de ‘mens’ en het welzijn van mannen en vrouwen in ondernemingen. Wat elke medewerker van Fullmark drijft is eenvoudig: het dagelijks redden van levens!

Fullmark staat niet alleen voor 30 jaar ervaring bij meer dan 2500 bedrijven. Fullmark staat eerst en vooral voor de wil om voortdurend te innoveren om zo een jarenlange voorsprong op te bouwen op gebied van communicatie, opleidingen en sensibilisering. Op meetbare wijze inwerken op de mens en dus op attitudes en gedrag, dat is onze grootste troef!

 

Als enige in de sector bieden wij u een unieke en gestructureerde aanpak die begeleiding op het terrein (diagnose, advies en coaching-opleidingen) combineert met krachtige communicatiemiddelen die gebaseerd zijn op de betrokkenheid en de responsabilisering van elke medewerker. Onze methode streeft ernaar om u als het ware te “triggeren” om uw bedrijfscultuur te versterken.

DE SMART-SAFETY MeTHODE

Voordelen van de methode:

  • De methode beïnvloedt de anticipatie-, preventie- en veiligheidscultuur binnen uw bedrijf.
  • Het uitgangspunt is de deelname van de hiërarchische lijn en van de medewerkers
  • De methode heeft als doel om een zekere mate van onderlinge afhankelijkheid te bereiken inzake veiligheidsgedrag.
  • Veiligheid is geen verplichting of beperking meer.
  • Iedereen is uit pure overtuiging gemotiveerd om te kiezen voor een “pro-veiligheid” houding.

Meer info over de SMART-Safety methode
Deze methode kan heel snel worden toegepast binnen uw bedrijf en levert vrijwel onmiddellijk resultaat op. Lees ook “Onze klanten getuigen”.

OPLEIDING / COACHING

BETROKKENHEID
VAN DE
DIRECTIE

De inzet van het topmanagement is essentieel om de veiligheidscultuur te bevorderen en waar te maken binnen het bedrijf.

Lees meer

BETROKKENHEID
VAN DE
HIËRARCHISCHE LIJN

Een nieuwe en originele methode om de hiërarchische lijn te “triggeren” en haar betrokkenheid inzake veiligheid te versterken.

Lees meer

BETROKKENHEID
VAN DE
MEDEWERKERS

Onze workshops “SMART-Safety voor medewerkers” zijn uniek en compleet verschillend van alle andere opleidingen! Wij garanderen u overtuigde en gemotiveerde medewerkers op het einde van de opleiding.

Lees meer

COMMUNICATIE

VISUELE
CAMPAGNE

Elke visuele communicatiecampagne wordt op een zeer professionele manier gerealiseerd door krachtige beelden en woorden met elkaar te combineren!

LEES VERDER

KANT-EN-KLARE
VEILIGHEIDSPRAATJES

“Kant-en-klaar” maar ook op maat gemaakt ondersteuningsmateriaal om uw “veiligheidskwartiertjes” dynamischer te maken. Nieuw: de toolbox video!
New: Video Toolbox!

LEES VERDER

PERSOONLIJKE
KAARTEN

Elk maandthema gaat gepaard met een persoonlijke kaart (waaraan een wedstrijd is gekoppeld) om elke werknemer persoonlijk te betrekken bij de veiligheid.

LEES VERDER

TOOLS

Onze klanten getuigen

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs! Ontdek een lange lijst testimonials van klanten die enthousiast over hun Fullmark-campagne vertellen.