CAMPAGNE VOOR DE FARMACEUTISCHE SECTOR

GMP

Alleen Fullmark biedt u een kant-en-klare campagne met illustraties die speciaal zijn ontworpen voor de voedingssector. Voor de juiste impact van de campagne is het namelijk belangrijk dat de personages geen blauw uniform en een helm dragen maar eerder een wit uniform met PBM eigen aan de specifieke omgeving en sector.

Elke campagne bestaat uit een reeks visuals, “toolbox meeting” ondersteuning bij veiligheidskwartiertjes, persoonlijke kaarten met tips voor thuis, een QUIZ, enz.

Tegenwoordig zijn onze campagnes ook beschikbaar in een 100% paperless versie dankzij de “digitale” verspreiding van informatie via het intranet of via een netwerk van schermen binnen uw bedrijf.

Ongeacht de grootte van uw bedrijf en ongeacht uw budget, Fullmark biedt altijd een oplossing op maat van uw behoeften. Wist u dat er al een campagne bestaat voor slechts 650 EUR per jaar?

Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of voor een gepersonaliseerde offerte. Ons team van QSHE Communication Specialists staat voor u klaar om een oplossing uit te werken die voldoet aan uw verwachtingen.

REFERENTIES uit de farmaceutische sector: Tal van bedrijven waaronder GlaxoSmithKline, UCB, Sanofi-Aventis, Solvay, Bayer, Lilly, Baxter, Abott, Astra Zeneca, Capsugel, Shering Plough, Novartis, …

Lees ook de talrijke getuigenissen op Onze klanten getuigen.

Contactez-nous