Speciaal programma

DE 7 SLEUTELS TOT GEDEELDE WAAKZAAMHEID

We weten allemaal wat gedeelde waakzaamheid is. Het is “de goede gewoonte om te waken over de veiligheid van collega’s en hen te beschermen tegen mogelijke risico’s”. Het mooie van gedeelde waakzaamheid is dat het wederzijds is en dat wanneer het effectief in het bedrijf leeft, ik er zeker van kan zijn dat mijn collega’s ook op mijn veiligheid zullen letten en mij tegen ongelukken zullen beschermen. Als er honderd mensen in een onderneming werken, dan kan iedereen rekenen op 99 mensen die voor hen zorgen en onmiddellijk hun aandacht richten op eventuele gebreken of tekortkomingen. Gedeelde waakzaamheid is ongeloofelijk krachtig!

Waarom een speciaal programma?

Het is een uitdaging om ervoor te zorgen dat gedeelde waakzaamheid in uw bedrijf dagelijks volledig tot zijn recht komt en er moet met veel factoren rekening worden gehouden. Wanneer geconfronteerd met een risico, moeten uw medewerkers leren zich automatisch de volgende vraag te stellen: "En als ik niet ingrijp, wat zou er dan gebeuren?” Het programma moet alle niveaus van het bedrijf omvatten, niemand is veilig voor een vergissing of een afwijking. Oudere werknemers kunnen het slachtoffer worden van routine, terwijl jongere werknemers de veiligheidsregels in het belang van de prestaties kunnen "vergeten", in de overtuiging dat ze het juiste doen.

gedeelde waakzaamheid
gedeelde waakzaamheid op een welwillende manier kunnen ingrijpen
gedeelde waakzaamheid
gedeelde waakzaamheid


Het is niet eenvoudig om de veiligheidscultuur te veranderen, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt om een constructieve opmerking te maken aan een collega... of een directeur! Onze aanpak zal uitleggen waarom we onze ogen niet moeten sluiten en hoe we op een welwillende manier kunnen ingrijpen als we een onregelmatigheid opmerken. Dit vereist moed, want het is nooit gemakkelijk om een project te stoppen.

Ontdek het specifieke Fullmark programma

Bent u geïnteresseerd in gedeelde waakzaamheid? Bent u bereid om te investeren in een programma dat u echt in staat stelt om te handelen op basis van houdingen en gedrag om dingen te veranderen? Fullmark heeft de oplossing voor u! We hebben voor u een samenvatting van onze aanpak "De 7 sleutels tot het succes van GEDEELDE WAAKZAAMHEID" opgesteld die u kunt raadplegen, lezen of afdrukken door op de onderstaande link te klikken :

> IK WIL MEER WETEN OVER DIT PROGRAMMA 

gedeelde waakzaamheid

OM MEER TE WETEN TE KOMEN:

Laat ons uw contactgegevens achter. Eén van onze experts zal binnenkort contact met u opnemen om zijn ervaring te delen met bedrijven die vergelijkbaar zijn met de uwe. Wij kunnen u vrijblijvend passende oplossingen en onze nieuwe producten voorstellen.

Ik wil graag meer informatie


Dank u. Uw formulier is verzonden. Wij behandelen uw bericht zo snel mogelijk.

Uw formulier voldoet niet aan de vereisten van ons spamfilter. Probeer het opnieuw.

cta