Een effectieve aanpak om het aantal ongevallen te verminderen

SMART-SAFETY©

SMART-Safety© creëert een echte "klik", versterkt het leiderschap en ontwikkelt de vaardigheden om op een wendbare manier te handelen in de bedrijfscultuur en operationele uitmuntendheid.

Klik op de link om getuigenissen van klanten te ontdekken die uitleggen hoe ze het aantal ongevallen drastisch hebben verminderd dankzij een gestructureerde aanpak van Fullmark.

Van diagnose tot manager training en krachtige communicatie- en monitoringtools om iedereen bij het proces te betrekken, laten we samen bekijken hoe SMART-Safety© u kan helpen uw HSE-doelstellingen te bereiken.

Veiligheidskwartiertje

VRAAG OM EEN GRATIS EN NIET-BINDENDE DEMONSTRATIE!

Dank u. Uw formulier is verzonden. Wij behandelen uw bericht zo snel mogelijk.

Uw formulier voldoet niet aan de vereisten van ons spamfilter. Probeer het opnieuw.

WE HELPEN U DOOR IN TE ZETTEN OP 4 BELANGRIJKE KRACHTLIJNEN:

 • Krachtlijn 1: Consultancy : Deze krachtlijn van SMART-Safety bestaat erin expertise en advies te geven om u te helpen een maturiteitsniveau op het vlak van veiligheid te bereiken dat groter is dan wat bedrijven kunnen bereiken zonder hulp van buitenaf.

 • Krachtlijn 2: Opleiding–Coaching : Opleiding–Coaching. Dankzij de pedagogische kwaliteit en het talent van haar coaches en de originele aanpak is Fullmark uitgegroeid tot de nummer 1 op het vlak van veiligheidsopleidingen en –bewustmaking (2500 coachingsessies, oftewel meer dan 25.000 opgeleide managers over een periode van 5 jaar).

 • Krachtlijn 3: Communicatieplan : Al 30 jaar ontwikkelen we elk jaar nieuwe communicatieplannen en campagnes die alle nodige tools bevatten om de actie tot een succes te maken.

 • Krachtlijn 4: Toezicht en rapportage : Fullmark biedt u een QHSE-software waarmee u uw beveiliging een kwartier lang kunt bewaken. Het is nu inderdaad noodzakelijk om een goede traceerbaarheid te hebben van de kwartierveiligheid in geval van een ongeval (of een gerechtelijke procedure). De software bevat twee mobiele toepassingen. Een voor het melden van gevaarlijke situaties en de andere voor veiligheidsbezoeken en audits.
INTENTIE – WAARDE – GEDRAG

De voordelen van het programma

Betrek en geef betekenis :

Om op een effectieve en meetbare manier te handelen op het gebied van gedrag, is het geheim van onze aanpak .... om SENSE veiligheid te geven! En om dit te doen, zorgen we ervoor dat alle medewerkers bij het proces worden betrokken.

Autonomie (empowerment) :

Andere benaderingen zijn zo complex dat ze je afhankelijk maken. En als je een bepaalde omzet hebt, moet je al je teams voortdurend grondig trainen. Dit is niet het geval bij SMART-Safety. Safety Coaching wordt tot een minimum beperkt en wij voorzien u van alle hulpmiddelen die u nodig heeft om uw veiligheidscultuur zelfstandig te beleven.

veiligheidscultuur

Samengevat is SMART-Safety© een methode, een gestructureerd en exclusief programma ontwikkeld door Fullmark voor:

 • Versterken van de veiligheidscultuur.
 • Voorkom arbeidsongevallen.
 • Verminderen van de frequentie en de ernst van het gebruik.
 • Leiderschap versterken en vaardigheden ontwikkelen.
 • Handel op QWL, kwaliteit en productiviteit.
 • Versterken van operationele uitmuntendheid.
 • Verbeteren van de prestaties en winstgevendheid.

 

Wij zijn de enigen die een gestructureerde aanpak bieden, waarbij ondersteuning op de werkvloer (diagnose, advies en training-coaching) gecombineerd wordt met krachtige en innovatieve communicatiemiddelen gebaseerd op de betrokkenheid en empowerment van iedereen.

 

>Laten we samenkomen om uw uitdagingen te bespreken !

Fullmark, 30 jaar ervaring

in veiligheid, preventie en welzijn op het werk

cta