Vind de risico’s!

VIND DE RISICO’S, HET STRIPBORD VOOR RISICOBEOORDELING OP HET WERK

Risicojacht

RISICOBEOORDELING OP HET WERK IS CRUCIAAL BIJ PREVENTIE. ZORG VOOR EEN AANTREKKELIJKE BENADERING MET EEN “VIND DE RISICO’S”-STRIPBORD OP MAAT.

Ons bewustmakingstool “Vind de risico’s” is ontworpen in de vorm van een gepersonaliseerd stripbord waarop de beroepsrisico’s eigen aan uw bedrijfsactiviteit aan bod komen.

  • Een grappige en vermakelijke voorstelling om risicobeoordeling op het werk op een aantrekkelijke manier aan te pakken en de bewustmaking te bevorderen.
  • Professionals zorgen voor een verwerking op maat van uw eigen thema’s, zodat uw medewerkers reële risico’s kunnen identificeren, classificeren en voorkomen die hun werkomgeving weerspiegelen.
  • Zeer toegankelijk dankzij het originele beeldverhaalformaat om de risicobeoordeling blijvend te verankeren en zo het gevaar zelf of de blootstelling aan het gevaar te verwijderen.

>IK ZOU HIER GRAAG MEER OVER WILLEN WETEN

Ga op risico-jacht... digitaal !

Eenmaal gemaakt volgens uw behoeften, kunnen we deze creatie op groot formaat printen (op verschillende soorten media), maar we kunnen er ook een spel van maken dat de leerling uitnodigt om op jacht te gaan naar risico's! Het is aan u om ons te vertellen hoeveel risico's u moet vinden om de test te doorstaan. Hier is een klein "demo" voorbeeld gebaseerd op 4 risico's te vinden!

vind gevaren