Vind de risico’s!

VIND DE RISICO’S, HET STRIPBORD VOOR RISICOBEOORDELING OP HET WERK

Stripbord Vind de 20 of 30 risicos of gevaren

RISICOBEOORDELING OP HET WERK IS CRUCIAAL BIJ PREVENTIE. ZORG VOOR EEN AANTREKKELIJKE BENADERING MET EEN “VIND DE RISICO’S”-STRIPBORD OP MAAT.

Ons bewustmakingstool “Vind de risico’s” is ontworpen in de vorm van een gepersonaliseerd stripbord waarop de beroepsrisico’s eigen aan uw bedrijfsactiviteit aan bod komen.

We ontwikkelen de beste oplossing voor uw organisatie en uw werknemers om beroepsrisico’s in hun werkomgeving te identificeren, te classificeren en te voorkomen

  • Een grappige en vermakelijke voorstelling om risicobeoordeling op het werk op een aantrekkelijke manier aan te pakken en de bewustmaking te bevorderen.
  • Professionals zorgen voor een verwerking op maat van uw eigen thema’s, zodat uw medewerkers reële risico’s kunnen identificeren, classificeren en voorkomen die hun werkomgeving weerspiegelen.
  • Zeer toegankelijk dankzij het originele beeldverhaalformaat om de risicobeoordeling blijvend te verankeren en zo het gevaar zelf of de blootstelling aan het gevaar te verwijderen.


De “Vind de risico’s”-borden kunnen in groot formaat worden afgedrukt, heel handig voor groepsoefeningen. Indien gewenst kunnen accessoires worden meegeleverd zodat iedereen de risico’s gemakkelijk kan aanduiden op het bord. Daarnaast kunnen we een soortgelijk tool ontwikkelen over de “goede praktijken” van risicobeoordeling en de goede situaties.

>IK ZOU HIER GRAAG MEER OVER WILLEN WETEN

 

TOOLS VOOR RISICOBEOORDELING OP MAAT VAN HET BEDRIJF

Het beroepsrisico is een abstract begrip. Het betreft een toekomstige, waarschijnlijke gebeurtenis. Bovendien is de waarschijnlijkheid van die gebeurtenis direct gekoppeld aan de informatie waarover uw werknemers beschikken om deze risico’s te identificeren en op te sporen. We begeleiden u in de keuze van de meest geschikte beoordelingstools voor uw bedrijf en uw werknemers. Want zij worden als eersten en rechtstreeks getroffen door de risico’s waaraan ze worden blootgesteld.

>WIJ PRESENTEREN U GRAAG ONS “VIND DE FOUTEN”-TOOL. VRAAG ERNAAR!

 

Risicojacht

Fullmark, 30 jaar ervaring

in veiligheid, preventie en welzijn op het werk