COVID preventie en arbeidsveiligheid

We hebben voor u een kant-en-klare campagne voorbereid die de 12 kernthema's bundelt die in deze periode van de COVID-pandemie essentieel zijn.

Ons gebruikelijke dubbele formaat poster van 40*60 cm zorgt ervoor dat een bewustmakingscampagne duidelijk zichtbaar is. De visuele illustraties zeggen meer dan woorden alleen en worden beter onthouden. Deze passende uitstraling ondersteunt het belang wat het verdient. Deze "veiligheidscommunicatie" zal leidinggevenden helpen om een gesprek over het thema te voeren.

Bestel nu deze ondersteunende campagne van 12 thema's voor weken van visuele preventieve maatregelen!

>BESTEL DEZE CAMPAGNE NU

EXIT STRATEGIE

gids hygiënevoorschriften

EEN GIDS MET ALLE NUTTIGE TIPS

Breng een speciale gids uit met praktische tips over hoe te voldoen aan de veiligheids- en hygiënevoorschriften op dit moment.

De volledige gids bevat 4 omslagpagina's en 24 pagina's met praktische tips over de 12 campagnethema's. De inhoud van de gids kan aangepast worden aan de wensen van uw bedrijf. Uw bedrijfslogo en uw contactgegevens kunnen op de achterzijde van de omslag worden geplaatst.


>Naar de bestelbon

NUTTIGE TIPS ONLINE

De inhoud van de gids kan ook digitaal worden verspreid via een speciale website die is aangepast en gepersonaliseerd voor uw bedrijf. De tips kunnen worden aangepast naar uw wensen zodat de inhoud precies aan uw verwachtingen voldoet. Uw bedrijfslogo en uw contactgegevens kunnen worden toegevoegd.

>Naar de bestelbon

website hygiënevoorschriften
EINDE VAN DE BEPERKINGEN IN ZICHT

COVID RISICO: EEN DRIEVOUDIGE UITDAGING VOOR PREVENTIEDESKUNDIGEN

Deze 3 uitdagingen zijn belangrijk bij de nieuwe start:

1. Gezondheid
Wat zou er gebeuren als een aanzienlijk deel van uw personeel (opnieuw) wordt besmet door een gebrek aan hygiëne? Is hun gedrag voldoende aangepast?

2. Veiligheid
Zijn alle veiligheidsregels nog voldoende bekend? Een toename van het aantal ongevallen zou wel erg wrang zijn.

3. Welzijn
De nieuwe situatie blijft voor velen ontzettend fragiel en spannend. Hoe keert een medewerker terug op het werk en hoe gaat hij om met deze (stress)situatie?

>IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK PLANNEN

COVID PREVENTIE: ANDERE NUTTIGE HULPMIDDELEN

Deze 3 uitdagingen zijn belangrijk bij de nieuwe start:
Naast belangrijke aspecten zoals de voorraad van beschermings- en desinfectiemiddelen en de organisatie van de verdeling hiervan, zijn zeker ook de menselijke en gedragsaspecten en de goede communicatie daaromtrent zeer belangrijk. We hebben enkele hulpmiddelen op een rij gezet:

1. Informatiefilm

Een boodschap van de directie is een uitstekende manier om te laten zien dat er ook op het hoogste niveau van het bedrijf een bereidheid is om de (nieuwe) risico’s aan te pakken.
> We kunnen snel handelen met een kant-en-klaar script en de opnames en montage op korte termijn uitvoeren zodat de film in no-time online is.

2. Managementtraining

Meer dan ooit zal het nu noodzakelijk zijn dat het gehele managementteam op een lijn zit en zich op een "menselijke" en goedbedoelde manier gedraagt.
> We organiseren individuele of groepstrainingen via videocalls of online webinars en bereiden leidinggevenden zo voor op de nieuwe situatie. Onze coaches zijn pro’s in het ondersteunen van leidinggevenden bij hun communicatie om medewerkers op een positieve en constructieve manier te instrueren.

3. Communicatieprogramma

Uiterst belangrijk is de communicatie over de aangepaste regels van preventie, gezondheid, veiligheid en welzijn. Het gedrag van de beperkende maatregelen dient in het bedrijf te worden voortgezet.
> Een gerichte campagne zorgt voor een structurele bewustmaking en herhaling van de maatregelen ter verbetering van het gedrag.

>IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

exit strategie veiligheid