Safety leadership

Opleiding & Coaching van Managers

Kies voor een nieuwe en originele aanpak waarbij managers en teamleiders actief betrokken zijn bij het versterken van de veiligheidscultuur.

Onze aanpak is gebaseerd op begeleiding, in verschillende fasen. Wij leggen geen vast programma op, maar bestuderen uw realiteit en uw doelstellingen om samen met u het ideale ondersteuningsprogramma voor uw bedrijf op te stellen.

Onze missie is u te helpen meten waar uw bedrijf staat op de veiligheidscultuurladder en welk niveau u wilt bereiken. Afhankelijk van wat al aanwezig is en van het niveau van safety leadership dat u nastreeft, bieden wij verschillende modules aan die aan elkaar kunnen worden gekoppeld om uw managementteam in staat te stellen de gewenste stap te zetten.

Participatieve opleidingen, teamcoaching, mentoring in kleine groepjes, individuele begeleiding: samen ontwikkelen wij een perfect aangepast programma.

Opleiding op afstand: Al onze modules zijn ook beschikbaar in een versie en een formaat voor videoconferentie. We werken met alle platforms: Team's, Zoom, Google Meet, Webex, GotoMeeting,... Deze opleidingen op afstand zijn nog steeds zeer interactief, doeltreffend effectief en bijzonder gewaardeerd door de deelnemers!

Blended: Afhankelijk van het programma en uw wensen, bepalen we samen welke modules face-to-face, op afstand of via e-learning plaatsvinden.

Ik wil graag meer informatie op opleidingen en coaching


Dank u. Uw formulier is verzonden. Wij behandelen uw bericht zo snel mogelijk.

Uw formulier voldoet niet aan de vereisten van ons spamfilter. Probeer het opnieuw.

cta