Campagne voor de logistieke sector

CAMPAGNE VOOR DE LOGISTIEKE SECTOR

Alleen Fullmark biedt u een kant-en-klare campagne met illustraties die speciaal zijn ontworpen voor bedrijven die actief zijn in de logistieke sector. Voor de juiste impact van de campagne is het namelijk belangrijk om risicosituaties te schetsen die betrekking hebben op de logistiek: voorraadbeheer, apparatuur, rekken, vrachtwagens,…

Elke campagne bestaat uit een reeks visuals, “toolbox meeting” ondersteuning bij veiligheidskwartiertjes, persoonlijke kaarten met tips voor thuis, een QUIZ, enz.

Tegenwoordig zijn onze campagnes ook beschikbaar in een 100% paperless versie dankzij de “digitale” verspreiding van informatie via het intranet of via een netwerk van schermen binnen uw bedrijf.

Ongeacht de grootte van uw bedrijf en ongeacht uw budget, Fullmark biedt altijd een oplossing op maat van uw behoeften. Wist u dat er al een campagne bestaat voor slechts 650 EUR per jaar?

Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of voor een gepersonaliseerde offerte. Ons team van QSHE Communication Specialists staat voor u klaar om een oplossing uit te werken die voldoet aan uw verwachtingen.

REFERENTIES uit de logistieke sector: Tal van bedrijven waaronder Caterpillar Logistics, TNT, UTI, Norbert Dentressangle, alsook de logistieke sites van zeer veel industriële actoren zoals L’Oréal en vele anderen…

Lees ook de talrijke getuigenissen op “Onze klanten getuigen”.

 

>NEEM CONTACT MET MIJ OP

 

Fullmark, 30 jaar ervaring

in veiligheid, preventie en welzijn op het werk