Fullmark

Over Fullmark

Fullmark, dat met zijn ruim 2500 klanten een pionier is in zijn vak, is al 30 jaar lang actief in het ontwerp, de productie en de verkoop van communicatiemiddelen, bewustmakingssoplossingen en opleidingsprogramma’s.

Onze missie bestaat erin om innoverende en krachtige producten en diensten te ontwerpen, te produceren en op de markt te brengen om bedrijven te helpen om attitudes en gedrag te beïnvloeden.

Onze acties hebben betrekking op het menselijke. Wat elke Fullmark-medewerker drijft is simpel: levens redden door arbeidsongevallen te voorkomen en het concurrentievermogen van ondernemingen vergroten door het ziekteverzuim te verminderen en de betrokkenheid, de inzet, de motivatie, de verantwoordelijkheidszin, de levenskwaliteit en het welzijn van zowel mannen als vrouwen binnen de onderneming te verbeteren.

We hebben een ongeëvenaarde lijst met referenties: SNCF, GE, Daher, Airbus, Danone, Air France, GSK, Solvay, Engie, EDF, Lafarge, ArcelorMittal, Dassault, L’Oréal …
Lees de talrijke klantengetuigenissen op onze website: Onze klanten getuigen

Fullmark is een gezonde en blijvend groeiende onderneming die niet alleen in België, Frankrijk, Nederland, het Groothertogdom Luxemburg, Zwitserland, Spanje actief is, maar ook elders in Europa en over de hele wereld..

communicatiemiddelen, bewustmakingssoplossingen en opleidingsprogramma’s


Patrick Schreck, CEO
Volg mij op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/patrick-schreck-99443617/

« Wij willen onze positie als marktleider consolideren en nieuwe markten ontwikkelen door samen met onze creatieve en dynamische teams te werken volgens de verenigende beginselen van de collectieve intelligentie. Dankzij onze nieuwsgierigheid, door te luisteren naar kleine signalen en door onszelf telkens opnieuw in vraag te stellen, durven we in “start-up modus” te werken om voortdurend te innoveren en onze klanten te blijven verbazen met nieuwe producten en diensten die zich aanpassen aan een wereld in verandering. »

 

DE KLANT

DE MENS

ONZE PASSIE

TEAMSPIRIT

HET AANDURVEN

NEEM CONTACT OP MET ONS