Covid-19 en Veiligheid : Onze ideëen

Plotseling worden we geconfronteerd met een situatie die we nog nooit eerder hebben meegemaakt. Het Coronavirus dwingt ons allemaal om onze werkmethoden en onze methoden van bewustwording aan te passen. Veiligheid en ongevallenpreventie op het werk is en blijft een onderdeel van uw actieplan en prioriteiten. Hier zijn enkele voorbeelden van oplossingen die wij u kunnen bieden..

Safety QUIZ / E-learning

Blijf ook nu zorgen voor het veiligheidsbewustzijn of de veiligheidsdag met de gepersonaliseerde, meertalige ONLINE Safety QUIZ. Het kan bijvoorbeeld gaan om de "zoek de risico’s”-poster, de meerkeuzevragen, de denk-vragen, de praktische oefeningen of de videofilms...

Bewustwording gegarandeerd! Waarom ?

  • Iedere medewerker is actief betrokken bij het tot leven brengen van de veiligheidscultuur van uw bedrijf.
  • Toevoegen van een individuele of teamwedstrijd met een prijs voor de winnaars.
  • U ontvangt een gedetailleerd verslag over het aantal en het niveau van de deelnemers.

 

>Neem contact met mij op…

safety quiz e-learning
stop virussen bacterien

GRATIS HYGIËNE POSTERS

In verband met de huidige coronacrisis biedt Fullmark u GRATIS 3 preventieposters aan, die u kunt afdrukken en verspreiden binnen uw bedrijf. Op onze website vindt u ook nog andere specifieke bewustmakingstools die standaard of op maat beschikbaar zijn. Wij drukken en leveren snel.

>Verder lezen

blended learning opleiding veiligheid video

Uw veiligheidstraining via video !

E-learning is een groot succes, vooral vanwege de doelmatigheid  en de speelsheid. Hoe kunnen mensen hun kennis verbeteren zonder dat ze naar een trainingslocatie moeten gaan? Ontstaan te midden van de digitalisering en de groeiende trend naar telewerken, is onze aanpak van videoveiligheidstrainingen uniek. Ontdek een voorbeeld door op de link hiernaast te klikken of bezoek onze speciale pagina.

>Verder lezen

Risico’s thuis

In tijden van thuiswerk zien we helaas dat het aantal huiselijke ongelukken toeneemt. Hulpdiensten waarschuwen voor deze risico’s omdat ze overbelast zijn door de coronavirusepidemie.

Fullmark helpt u deze ongevallen te voorkomen door u gratis toegang te geven tot onze website gewijd aan risico’s thuis. U vindt er praktische tips en een hele reeks aan goede praktijken. Deel de link met uw teams.

Een e-learning of QUIZ gebaseerd op uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Met uitsluitend toegang voor uw medewerkers.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

>Risico’s thuis: Gratis tips en trucs

risico s thuis
veilgheidsontvangst

Veiligheidsontvangst

In deze gecompliceerde tijden waarin velen van ons worden gevraagd om vanuit huis te werken, kan het interessant zijn om even de tijd te nemen om uw veiligheidswelkomstbrochure en/of veiligheidspaspoort of -gids te herzien, opnieuw te maken of gewoonweg aan te maken.

Onze grafische ontwerpers werken ook van thuis uit en het hele Fullmark team is beschikbaar om aan uw bewustwordingsmateriaal te werken.

Terugkomst op het werk na weken van afwezigheid kan ongevalgevoelig zijn. Dit is dus een unieke gelegenheid om iedereen opnieuw te herinneren aan de essentiële veiligheidsregels.

Ontdek onze aanpak "Veiligheidsontvangst"