“SAFETY COACHING” - OPLEIDING

Safety Coaching Training

EEN VOLLEDIG NIEUWE EN ORIGINELE METHODE OM DE BETROKKENHEID VAN UW HIËRARCHISCHE LIJN OP GEBIED VAN VEILIGHEID TE VERSTERKEN

Maar al te vaak wordt er door managers aan veiligheid gedaan omdat het “moet” en omdat ze moeten “gehoorzamen”…en dat is duidelijk merkbaar aan hun motivatie en betrokkenheid… Met onze aanpak willen wij hen doen nadenken en redeneren… zodat ze zelf tot de conclusie komen dat veiligheid een “must” is en dat ze zelf kunnen beslissen om hun betrokkenheid bij veiligheid te versterken!

Deelnemers getuigen:

De deelnemers van ongeveer 1600 reeds voltooide sessies (zie “Onze klanten getuigen”) waren uiterst enthousiast over deze coaching sessies en zijn er oprecht gemotiveerd uitgekomen.

Manager Safety Coaching

DE DOELSTELLINGEN VAN DE “MANAGER SAFETY COACHING”

  • De betrokkenheid van managers op gebied van veiligheid versterken.
  • Aantonen hoe belangrijk het is dat alle hiërarchische verantwoordelijken zich hierbij aansluiten.
  • Elke leidinggevende wijzen op zijn rechten en plichten.
  • Iedereen aan het woord laten zodat iedereen vrij zijn angsten kan uiten en aanpakken
  • Hen middelen, de tools geven, hen advies en praktische hulp verlenen zodat ze hun rol naar behoren kunnen uitoefenen.
  • Een rollenspel organiseren en praktische oefeningen uitvoeren.
  • Van elke leidinggevende een ambassadeur van de veiligheid maken op het terrein

Het “Safety Roadbook”, onze exclusieve didactische ondersteuning, is een sleutelelement van deze methode en verlengt als het ware de doeltreffendheid van de opleiding. Het is een echte “gereedschapskist” voor de deelnemer.

Safety Roadbook

HET “SAFETY ROADBOOK”

Onze exclusieve didactische ondersteuning!

In dit boek krijgt u (op heel praktische wijze) de “Best of” van de tips die wij geven om met de belangrijkste kwesties waarmee hiërarchische verantwoordelijken te maken krijgen, om te gaan:

hoe kan ik een vergadering over veiligheid op dynamische en interactieve wijze leiden, hoe kan ik mijn leiderschap tonen en een medewerker op een constructieve manier bijsturen, welke verschillende vormen van risicogedrag onderscheidt men, hoe kan ik beter communiceren…

Bovendien geeft het “Safety Roadbook” toegang tot een specifieke website die dagelijks wordt bijgewerkt met talrijke andere belangrijke tips.

 

>NEEM CONTACT MET MIJ OP

 

Fullmark, 30 jaar ervaring

in veiligheid, preventie en welzijn op het werk