ONTHAAL MEDEWERKERS

Onthaal van nieuwe medewerkers

HET ONTHAAL IS EEN VAN DE BELANGRIJKSTE PUNTEN BIJ DE INDIENSTTREDING VAN MEDEWERKERS (INFORMATIE VERSTREKKEN AAN WERKNEMERS IN LOONDIENST, UITZENDKRACHTEN, STAGIAIRS, STUDENTEN)

De werkgever is dan ook wettelijk verplicht om het onthaal van medewerkers te organiseren.

Om hem wegwijs te maken in zijn nieuwe omgeving moet de medewerker de volgende informatie krijgen:

  • Wie is wie? Met wie zal hij moeten samenwerken?
  • Waar bevinden zich de sociale voorzieningen?
  • Welke risico’s zijn aan zijn werkplek verbonden?
  • Hoe reageren in geval van een arbeidsongeval?

UW OP MAAT GEMAAKTE, GEÏLLUSTREERDE ONTHAAL- EN VEILIGHEIDSBROCHURES

Wij zorgen voor de realisatie van onthaal- en veiligheidsfolders en brochures voor uw bezoekers, klanten en onderaannemers.

Bent u op zoek naar een complete, correcte en originele onthaalbrochure over veiligheid? En voor verschillende doelgroepen - bezoekers, klanten, onderaannemers, uitzendkrachten? U kunt bij ons terecht voor de realisatie en productie van alle soorten veiligheidsbrochures. Voor uw nieuwe medewerkers ontwerpen we ook veiligheidspaspoorten die aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit

  • We respecteren uw huisstijl en toonzetting: we passen de inhoud en de vorm van de boekjes aan uw merkplatform aan. Wij behandelen uw specifieke preventie-, gezondheids- en veiligheidskwesties. En we bieden een kleurrijke en dynamische lay-out, in een typisch boekformaat van 21 cm (L) bij 9 cm (B).
  • Regels en voorschriften worden duidelijk geformuleerd: we behandelen alle preventie-, gezondheids- en veiligheidskwesties op een betaalbare en eenvoudige manier. We gebruiken hierbij talrijke originele en kwaliteitsvolle illustraties.
  • U kunt doorheen het ganse project rekenen op onze expertise: we komen naar u toe voor een maximale efficiëntie en een opvolging op maat. Wij zorgen voor het project van A tot Z en geven in elke fase advies en expertise.

>IK WIL HIER GRAAG MEER OVER WETEN

 

dépliants d'accueil et brochures sécurité

HET VEILIGHEIDSPASPOORT, EEN ONMISBAAR INSTRUMENT VOOR WERKNEMERS

Livrets d’accueil Passeports Sécurité

HET VEILIGHEIDSPASPOORT OF ONTHAALBOEKJE (OF WELKOMSTBOEKJE), DAT ELKE MEDEWERKER ONTVANGT OP ZIJN EERSTE WERKDAG, IS DE BASIS VAN EEN PREVENTIE- EN VEILIGHEIDSAANPAK

Het doel van het veiligheidspaspoort is om aan elke werknemer het doel en de inzet van uw veiligheidsaanpak uit te leggen. Fullmark biedt een nuttige en aantrekkelijke benadering van deze veiligheidsvoorziening.

Een veilig, eenvoudig en toegankelijk paspoort

Het onthaalboekje voor de veiligheid is een onmisbaar instrument in de veiligheidscultuur van elk bedrijf. Het moet toegankelijk en makkelijk te begrijpen zijn.

  • De veiligheidsthema's worden op een duidelijke manier gepresenteerd, met tal van illustraties
  • Het veiligheidsboekje wordt geleverd in een handig A6 zakformaat
  • De inhoud wordt aantrekkelijk gemaakt dankzij een kleurrijke en dynamische lay-out

>IK WIL HIER GRAAG MEER OVER WETEN

 

DE KOMST VAN NIEUWE MEDEWERKERS, ONDERAANNEMERS, STAGIAIRS OF SEIZOENSARBEIDERS VERHOOGT DE KANS OP ONGEVALLEN! DEZE MEDEWERKERS ZIJN NIEUW EN ALLERMINST VERTROUWD MET DE GEVAREN VAN HUN WERKPLEK. EEN PROFESSIONEEL EN AANGEPAST ONTHAAL VERMINDERT AANZIENLIJK DE RISICO’S…

Welke oplossingen kunnen wij uw bedrijf bieden?

 

>NEEM CONTACT MET MIJ OP

 

Veiligheid nieuwe medewerkers