Campagne Administratieve en kantoorsector

CAMPAGNE VOOR DE ADMINISTRATIEVE EN KANTOORSECTOR

Alleen Fullmark biedt u een kant-en-klare campagne met mooie en krachtige foto’s die bijzonder goed zijn afgestemd op het administratieve personeel en het kantoorleven.

Elke campagne bestaat uit een reeks visuals, “toolbox meeting” ondersteuning bij veiligheidskwartiertjes, persoonlijke kaarten met tips voor thuis, een QUIZ, enz.

Tegenwoordig zijn onze campagnes ook beschikbaar in een 100% paperless versie dankzij de “digitale” verspreiding van informatie via het intranet of via een netwerk van schermen binnen uw bedrijf.

Ongeacht de grootte van uw bedrijf en ongeacht uw budget, Fullmark biedt altijd een oplossing op maat van uw behoeften. Wist u dat er al een campagne bestaat voor slechts 650 EUR per jaar?

Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of voor een gepersonaliseerde offerte. Ons team van QSHE Communication Specialists staat voor u klaar om een oplossing uit te werken die voldoet aan uw verwachtingen.

REFERENTIES : Tal van bedrijven waaronder Gemey Maybelline, GDF-Suez, OCDE, Kellog's, Total, SCA, Michelin, Rentokil, Carglass,…

Lees ook de talrijke getuigenissen op “Onze klanten getuigen”.

 

>NEEM CONTACT MET MIJ OP