Fullmark Digital

Dit nieuwe abonnement aangeboden door Fullmark geeft u elk jaar en volledig digitaal toegang tot 12 nieuwe veiligheidskwartiertjes!

Elke teamleider ontvangt een eigen wachtwoord waarmee hij elke maand toegang krijgt tot krachtige tools zodat hij met zelfvertrouwen zijn veiligheidskwartiertje op een dynamische en participatieve manier kan organiseren.

Voor elk veiligheidskwartiertje kunnen de volgende zaken worden gedownload:

  • Een gebruiksklare fiche om de discussie te leiden en te richten op het thema van de maand.
  • Denkvragen om de discussie op gang te brengen.
  • Een leuk “Vind-de-fouten”-stripbord.
  • Een videofilmpje om de groep op een originele manier gevoelig te maken voor het onderwerp.
  • Een poster waarop de teamleider de beloftes en engagementen van het team over het onderwerp van het veiligheidskwartiertje kan vastleggen

fullmark digital veiligheidskwartiertjes
fullmark digital veiligheidskwartiertjes meertaligheid

Personalisering & meertaligheid

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Fullmark elk jaar 12 nieuwe hulpmiddelen voor de organisatie van veiligheidskwartiertjes. Een toegewijd team werkt bijna een jaar lang om elk jaar een nieuwe reeks van 12 hulpmiddelen te ontwerpen met telkens een nieuw gezichtspunt, nieuwe video’s, nieuwe afbeeldingen.
Onze specialisten kunnen echter evenzeer een volledig op maat gemaakte campagne ontwerpen voor uw bedrijf. We vertrekken hierbij ofwel vanuit reeds bestaande realisaties, ofwel vanuit een blanco blad of een basisontwerp die u ons zelf bezorgt.

Of u nu kiest voor onze “gebruiksklare” campagnes of voor een ontwerp op maat, wij zorgen voor de vertaling en adaptatie van de campagne in zoveel talen als u maar wilt zodat u, indien u dat wenst, uw campagne wereldwijd kunt verspreiden! 

 

>IK ZOU HIER GRAAG MEER OVER WILLEN WETEN

 

Fullmark, 30 jaar ervaring

in veiligheid, preventie en welzijn op het werk