CAMPAGNE “OP MAAT”

Wij stellen onze specialisten en onze knowhow ter beschikking om een veiligheidscampagne "op maat" te realiseren die precies aan uw verwachtingen voldoet:

  • U informeert ons over uw thema's, uw gouden regels voor veiligheid op het werk, uw prioriteiten.
  • U bepaalt de "tools voor veiligheidsbewustmaking" die u nodig heeft: posters, folders, "toolbox"-ondersteuning voor veiligheidskwartiertjes, een specifieke website, mailacties...

Een team tot uw dienst
Onze experts schrijven alle nodige teksten: catchy slogans, inhoud van het ondersteuningsmateriaal voor veiligheidskwartiertjes, quizzen, individueel advies, tutorials,... We zorgen echt voor alles en houden hierbij steeds rekening met uw specifieke richtlijnen.

Internationaal / Meertalig
Wij kunnen uw campagne in alle gewenste talen vertalen, aanpassen en opmaken. Nog niet zo lang geleden hebben we een campagne gerealiseerd in 17 talen voor 34 landen.

Paperless / 100% Digitaal
Om de gelijktijdige inzet van uw campagne in meerdere landen te vergemakkelijken, kunnen wij de gecreëerde documenten op een webplatform plaatsen in de kleuren van uw bedrijf. Het materiaal kan vervolgens door iedereen makkelijk worden gedownload in de taal van zijn of haar keuze

Logistiek
Als u kiest voor gedrukt materiaal dat direct in het veld kan worden gebruikt, zorgen wij voor het drukwerk en de levering aan al uw vestigingen over de hele wereld.

>MEER INFO OVER 100% DIGITALE CAMPAGNES

campagne op maat veiligheid